15 maig 2010

Inici de les FASES FINALS pels equips Sots 21 i Júnior B

El dissabte 15 s’inicien les fases finals que d’on sortirà el campió del nivell. Un cop assolits els ascensos de categoria, aquestes fases serveixen per quedar campió del nivell on cada equip ha jugat a la fase prèvia.

El Sots 21 ha quedat campió a la fase prèvia del Grup 2 al nivell A-1. La Fase final la juguen els classificats primer i segon del nivell A-1. L’equip ha aconseguit l’ascens al nivell Preferent la propera temporada.

El Júnior B ha quedat campió a la fase prèvia del Grup 4 al nivell B. La fase final la juguen els classificats primer i segon del nivell B. L’equip ha aconseguit l’ascens al nivell A la propera temporada.

Es juga pel sistema d’eliminatòries. Aquesta primera és a doble partit. Dissabte 15 de maig es juga l’anada i la tornada el proper dissabte dia 22 de maig. Les següents eliminatòries les podeu veure a l’enllaç.