24 febrer 2014

Cadet 3 64 Esparraguera 58 “Operación Páez”

L’al·lucinació que vam viure aquest cap de setmana amb el documental del Jordi Évole “Operación Palace”, és poca cosa cosa amb el que aquest dissabte al matí vam poder veure al pavelló Joan Marquès.

Us ho explico:

L’Esparraguera venia al Casal a recollir com fruita madura l’esperada victòria. L’estadística estava al seu favor, un mar de derrotes per part dels nostre equip feia témer el pitjor.

És cert que el nostre cadet 3 , estava fort , se’l veia entonat, i com sempre, amb esperit de lluita i voluntat fantàtic. Però, el marcador semblava que volia fer el de sempre: donar-nos altre cop un disgut.

El temps passa. Empat a la mitja part. És llavors quan l’Esparraguera posa una marxa més, s’escapa a set punts i queden 3 minuts. i llavors….comença “La Operación Páez”: s’aixeca de la banqueta i amb una mirada al seus joves jugadors els fa saber que avui és el dia…avui guayarem!!!.

L’equip se’l creu, com sempre, i apreta i apreta i ens posem 50- 53 i queden 8 segons. Temps d’en Páez. El narrador d’aquesta operació no pot assegurar el que va dir l’entrenador, però podria haver dit alguna cosa com aquesta: Àlex juga-te-la.

Fet, la jugada va passar en càmera lenta. L’Àlex rep un bloqueix directe i quan queda segon tira una paràbola magistral i…xofffff!!!!! Directes a la pròrroga!!

L’operació en aquest moment està ple rendiment, l’equip fa una defensa única, increïble, tots saben que avui guanyaran fent un partit màgic.

Xiula l’àrbitre el final del partit, tots s’abracen .VICTÒRIA!!!!

(per cert el narrador pot confirmar que aquesta història és certa, no com la del nostre amic Évole)
 

Felicitats,

SEC-SEC CASAL!!!