27 agost 2014

COMUNICAT JUNTA S.E. CASAL DIRECCIÓ ESPORTIVA

Us volem informar a tots els jugadors, entrenadors, pares, mares i aficionats de la Secció que per decisió pròpia, el Carles Tobalina Ramírez ha sol·licitat a la Junta de la Secció deixar el càrrec de Director Tècnic del Club. Aquesta decisió personal bé lligada al fet que el CarlEs ens ha manifestat el seu desig de dedicar més temps a la seva formació acadèmica en el camp dels estudis que ell ha realitzat.

El Carlos continuarà vinculat al nostre club exercint el càrrec i les feines de delegat federatiu i l’organització de caire més interna de la secció. Ens alegra poder continuar comptant amb ell al club, on sempre s’ha mostrat com un col·laborador eficient i dedicat. Gràcies Carles.

El càrrec vacant de Direcció Tècnica del Club a partir del proper dia 18 d’agost recaurà en la persona de l’Alex Franco Herrera, al que en primer lloc volem donar la benvinguda i desitjar-li una bona feina a la Secció, estem segurs que així serà.

L’Alex Franco és Llicenciat en Educació Física i té una dilatada experiència com a entrenador i preparador físic que l’ha dut a ser durant l’any 2009, preparador físic categoria EBA Lleida basquetbol. L’any 2010, preparador físic categoria LEB Or Lleida Basquetbol. La temporada 2011, preparador físic i entrenador ajudant categoria LEB Or Lleida Basquet, al 2012, preparador físic Sabadell basquet categoria EBA i durant la temporada passada preparador, entrenador i coordinador de l’àrea física del CB Santfeliuenc, entre altres activitats relacionades amb el món del bàsquet, com la actual coordinació del Vilabàsquet.

I ara ja preparats per donar la sortida a una nova temporada, que esperem estigui plena de triomfs en el camp esportiu i que sobretot els nostres jugadors rebin els coneixement i la formació que des de la vessant personal i esportiva creiem i ens comprometem a donar.

SEC, SEC, CASAL !!!!!