10 juny 2015

ES PRESENTA EL CAMPUS DE BÀSQUET DEL CASAL I EL JOVENTUT DE BADALONA QUE TINDRÀ LLOC AQUEST JULIOL A VILAFRANCA

El director de l’Escola bàsquet del Joventut de Badalona Santi Chico ha presentat a les famílies interessades els detalls del campus de bàsquet que tindrà lloc el proper mes de juliol a les instal·lacions de la Zona Esportiva de Vilafranca i a la pista del bàsquet del Casal.
Aquest campus l’organitza conjuntament la Secció Esportiva del Casal i el Joventut de Badalona i s’adreça a nois i noies de 8 a 17 anys en tres setmanes del mes de juliol que permeten escollir entre tres torns.
El primer torn, del 12 al 18 de juliol, per a un màxim de 120 persones, consistirà en set dies de formació intensiva (4-5 hores de pràctica diària), amb dobles sessions tècnica i col·lectiva (matí i tarda). Aquest torn és obert a nivell nacional.
El segon torn i tercer torn, del 20 al 24 de juliol o bé del 27 al 31 de juliol, també per a un màxim de 120 nois i noies, serà un campus matinal pensat per a joves basquetbolistes de Vilafranca i el Penedès.
Els campus disposarà com a formadors entrenadors del Joventut de Badalona i del Casal de Vilafranca. A tots els torns setmanals és previst l’accés a la piscina municipal i un entrenament al Pavelló Olímpic de Badalona.
Per inscripcions i més informació del campus cal adreçar-se a les oficines o a la pàgina web de la Societat la Principal “Casal”.

santi